lördag 25 oktober 2008

Tack!!!!










TACK till alla ni som kom och gjorde denna dag till en toppen dag.
Så många härliga och kreativa tjejer på en och samma plats.
Vilken inspiration!


Särskillt TACK till LUCY för din underbara kurs!

















Och TACK till Stella.nu samt SkapaHobby för att ni kom och bjöd upp ett smörgåsbord av varor från era butiker!





3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själva! :) Det var en fantastiskt rolig dag med mycket pyssel. Idag känner jag mig lite "dagen efter"...men jag längtar redan efter nästa gång den blir Mara i Täby!!

Kramar
Helen

Anonym sa...

Tack för maran! Om ni såg nån glasögonförsedd person som var lite introvert och långsam och fullt absorberad med klipp och klistra i mitt lilla hörn ända till "the bitter end" så var det jag! Jag tyckte det var jättekul men inser att jag inte är helt social när jag går upp i något....... och dessutom inte känner någon. Jag tyckte det var supermysigt att pyssla och att lyssna på er andra som snackade och lyckades väl byta några ord här o där själv när jag vaknade upp ur mitt fokus, men har väl någon manlig sida som drar ner min simultankapacitet eller vad det kan vara! Ha ha.

För mig var Lucy-kursen en perfekt kick-off på dagen eftersom den var så annorlunda, vild och lekiskladdig. Direkt fick man lov att kasta eventuella perfektionistiska böjelser eller krav över bord och istället böja sig för kreativa överraskningar.

Idag har jag fått möjlighet att fortsätta kladda då jag tog barnen till en kulturlovsaktivitet på Uppsala konstmuseum, och vi fick skulptera kroppsdelar i gips och måla. Tjejernas hand och fot blev helt underbara.

Hälsningar Gittan

Anonym sa...

Helt klart nöjd med träffen och kursen :) Ovanlig grej att göra men helt klart superkul. :) Jag hoppas att jag kan haka på nästa gång. :p