söndag 8 februari 2009

T A C K !

Tack alla underbara tjejer som kom till Maran i går (7:e feb).
Vilket härligt gäng! Hoppas ni hade lika kul som vi!


Och ett EXTRA STORT TACK till Tette och Anna som höll dom inspirerande kurserna!

Kram Jenny och Meri

(fotot fixat i hos BeFunky)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en underbart rolig dag!:) Trevligt sällskap, bra och inspirerande kurser,stort loppisbord och goa Stella, goda "nattmackor" och roliga utmaningar. Vad kan man mer begära!? Ser fram emot nästa träff...

Kram!
Helen

Joanna sa...

Tack till er snuttigullisar för en riktigt rolig dag! ♥ Nu är jag helt fullproppad med inspiration och hoppas att jag kan sätta mig ner och scrappa lite idag! :D KRAM!

Jenny sa...

Hoppar in och säger tack jag med, även om jag inte kunde stanna hela dagen så var det supertrevligt dom timmar jag var där! Och båda kurserna var superkul och inspirerande!

Veronica sa...

Ett STORT tack till er från mig också!

Såååååå trevligt hade jag!!!!

Sitter just nu och fnular med mitt minialbum också, känns jättekul faktiskt. Familjen tycker jag är helt osocial bara....;)

Monica sa...

Tack söta ni! Mina tjejer var ju inte så uthålliga, men jag fick i alla fall lite gjort... :-) Kram.

La Vikinga sa...

Jag håller med Hegu; det var precis så jag skulle uttrycka det också!!! Det var första gången jag var på en scrapträff så jag är glad att det var så easy-going, inga pekpinnar eller måsten, utan all med en avslappnad känsla av välbefinnande!
Tack och hasta la vista!

Charlotta

Anonym sa...

Tack för en trevlig mara.
Kommer gärna fler gånger.
//Anna

Anna/Augusti_73 sa...

Kom alldeles nyss hem till ett (minst sagt) snöigt Umeå och vill kika in och säga Tack! Tack till Jenny och Meri och alla som var med! Hoppas kunna komma någon fler gång och faktiskt scrappa något också ; )
Kram!
/A

Ulwa sa...

Ett stort TACK till er båda för att ni fixade en sådan trevlig mara. Det var intressanta och inspirerande kurser. Det var även kul att träffa både nya och gamla bekantskaper.
TACK!!!
//Ulwa